Kontakt


O nama – Zajednica “Cvetna bašta” – lokacija: Beograd

Uživajući u šarenilu našeg vrta, pre više godina, rodila nam se ideja da svoja iskustva podelimo sa vama. Priroda nas spaja. Ljubav prema cveću je osnova, zbog koje smo svi zajedno na ovom sajtu. Naše poslovanje prati rečenica „Naše seme, vaše cvetno zadovoljstvo“, čime želimo iskazati da su nam prioriteti isključivo kvalitetna roba i zadovoljstvo kupca.

“Cvetna bašta“ vam pruža veliki izbor semena perena, sezonskih cvetnica, začinskog bilja i lukovica cveća. Često dopunjujemo rubriku “kaktusi i sukulenti“ savetima, u nadi da ćemo vam pomoći u uzgoju mesnatih ljubimaca.

Prikazani  kvalitetni preparati i oprema olakšavaju setvu (kontejneri i rasadne saksije), pružaju biljkama čisto tlo (kokosov treset, treset baltičkog porekla, zemlja za kaktuse…), poboljšavaju njihovo klijanje (Slavol, Slavol S, osmocot) i prate u vegetaciji tokom cele godine (tečna đubriva za različite vrste biljaka).

Cvetni doživljaj u baštama/terasama ili zatvorenim prostorima ne bi bio potpun, da nemamo elemente dekoracija i ukrašavanja biljnih aranžmana (malč, ukrasni kamenčići, obluci, različiti keramički ukrasi).

Dugogodišnje poverenje kupaca stekli smo:

 • kvalitetnim semenima (domaćih i italijanskih proizvođača)
 • informacijama podrške koje su se kao rezultat vratile u vidu zadovoljnih kupaca
 • povoljnim cenama preparata i opreme

Cilj našeg poslovanja je: podela iskustva i mišljenja, druženje sa vama, širenje ideja i uživanje u cvetnim baštama.

 Uvek smo dostupni i raspoloženi za Vaša pitanja i nedoumice.

Ukoliko bih želeli da izvršite porudzbinu potrebno je da popunite obrasce u nastavku texta ( i operater će vam se javiti u što kraćem roku) ili nas kontaktirajte putem mobilnog telefona.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-mail adresa (obavezno)

  Naslov (Naziv biljke ili preparata)

  Vaša poruka (ili PORUDžBINA)